En skal være litt forsiktig

Jeg skal være litt forsiktig med å bruke bloggen min i politisk øyemed. Jeg kan love at det ikke kommer til å skje oftere enn vi har skuddår.

Men. Nå er det tross alt bare noen få dager igjen til vi skal velge nytt Storting her i landet igjen og jeg klarer ikke holde munn.

Norge går som det suser og de fleste av har det igrunn godt nok på mange vis. Kanskje noen tenker at det ikke er vits i å stemme? «Min stemme betyr ingenting» Det er helt feil. For mange av kandidatene på Stortingslisten i år er det på meningsmålinger bare noen få hundre stemmer som skiller ulike kandidater fra å komme inn. Meningsmålingene viser også marginale forskjeller mellom borgelig og sosialistisk flertall.

I og med at jeg jobber på en privatskole, ikke ønsker å ha barna full uke i barnehage og SFO, ønsker et samfunn som bygges på kristne verdier, mener at ekteskapet er noe som hører til i de heterofile rekker, og bla bla bla, har jeg bare ett alternativ i denne valgkampen. Det er å stemme borgerlig. Nå er ikke jeg enig med alle borgerlige partier i alt. Langt i fra. Men jeg tror det er viktig å få et borgerlig flertall på Stortinget som kan hindre en den rød-grønne regjeringen å kverne på med sin uheldige utforming av samfunnet. Jeg tror at verdiene denne regjeringen har i bunn ikke er på å skape ett bedre samfunn.

Vel. Du må velge selv. Sjekk nettsidene til de ulike partier og STEM!

2 Svar to “En skal være litt forsiktig”


 1. 1 Margrethe og Andreas september 10, 2009, kl. 1:45 pm

  ¡Amén hermano!
  Vi hadde valg på kontoret til Geirmund for et par uker siden..
  Blir veldig spennende å se hvordan det går..

  • 2 Alf Kåre september 10, 2009, kl. 9:54 pm

   Samstemmer med ditt politiske innlegg. Det er viktig å stemme, fikk ordnet det før vi reiste:-) Huset ble forøvrig veldig fint. Du har gjort godt arbeid der (eller svigerinnen din):-)
   AK


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Kort fortalt:

Litt av kvart om livet vårt.

Tidstrøbbel?

september 2009
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Blog Stats

 • 63 684 hits

%d bloggere liker dette: